domingo, 13 de septiembre de 2009

CAMPIONS!!




Nou EXIT incontestable de l'equip.

Victòria a la darrera prova de la Copa d'Espanya de Llarga Distancia i Campionat Ibèric de Triatló.
Després d'aconseguir una històrica victòria al Campionat d'Espanya de Llarga distància, l'equip dels gladiadors ha assolit un doblet encara més històric: la Copa!

No es pot demanar més a aquest equip que ha travessat la península Ibérica camí de Sanabria per defensar la seva posició d'actual campiona d'Espanya. Ha estat una molt dura prova en la que també han intervingut els millors especialistes portuguesos.

Dels nostres, només la meitat han aconseguit finalitzar la prova. Julio (malalt durant tota la setmana), Carlos (amb problemes musculars) i Aitor (debutant en llarga distància), han hagut de plegar abans d'hora no sense deixar-se la pell.

El trio d'asos que ja va resultar Campió d'Espanya al mes de juliol, ha tornat a fer pujar l'equip a lo més alt. Aquest cop amb les posicions invertides, doncs el que a Vitòria va ser el tercer del grup, avui ha estat el millor: Richard Calle, amb un fantàstic lloc final. Sergio Garcia ha tornat a deixar ben clar el seu potencial tornant a finalitzar entre els millors de la cursa al lloc, i Dani Fernandez Ledesma, amb problemes les darreres setmanes ha demostrat la seva fortalesa mental finalitzant entre els 15 primers de la general, posició que ha estat suficient per finalitzar alhora TERCER al ranking individual de la Copa d'Espanya.

Felicitats a tots tres i a l'equip en general que escriu enguany una pàgina d'or dins la història del Club Natació Prat!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabuena campeones! Estoy orgulloso de formar parte de este grupo de grandes triatletas y amigos. Nos vemos en Cangas!!!

Budai!

Anónimo dijo...

Felicidades a todos los gladiadores,..., vaya año!!
Miguel Morales

Miky90tri dijo...

Felicidades equipoo!!