lunes, 7 de septiembre de 2009

Emma Roca Capiona a Puigcerdà


La campiona Emma Roca, bombera de la Seu d'Urgell, mare de 3 fills i amb un palmarès esportiu envejable, va debutar com a nouvinguda al C.N.Prat amb un incontestable triomf al Triatló de Puigcerdà, una de els darreres proves del Circuit Català de Triatló.

Tant la Emma com Puigcerdà tornen aquesta temporada al món del Triatló. La sisena posició de Mar Luengo i l’absència de la nostra campiona Judith Corachan per motius laborals haguessin suposat amb tota probabilitat un triomf per equips que hagués arrodonit el subcampionat per equips masculí amb un altre recital de Sergio García, que després de competir 24 hores abans al Campionat Absolut de Triatló de Catalunya amb la 4ª posició absoluta, va finalitzar subcampió a Puigcerdà per darrera d'un Xavi Llobet que es va reservar a Banyoles.

La estratègia del Club Triatló Manresa, que junt amb el C.N.Prat s'estant disputant la Lliga Catalana de Triatló va ser dividir als seus millors triatletes entre Banyoles i Puigcerdà. La jugada els hi va sortir rodona superant-nos en tots dues competició. Val a dir que en Banyoles, la punxada de roda de Albert Reig, quan anava segon de cursa, de ben segur va alterar el resultat final de la prova. A Puigcerdà, la baixa de Lucas Chirico també es va fer notar.

Tot i així, els dos pòdiums del cap de setmana i la consolidació del subcampionat a la Lliga Nacional de Catalunya de triatló (primera divisió), ens han de fer sentir orgullosos.

I encara queden tres grans competicions en l'aire a on tenim molta a dir com a equip!!!!
Ànim GLADIADORS/RES!!!!!

No hay comentarios: